Arrangementer

Det er ingen aktive arrangementer.

Kaffeknappen sist trykket:
For 20 timer siden

Klikk her for nyeste episode av sugepodden!

Nyheter

Det skal møbleres for studiesosiale areal i fellesarealer på Realgagsbygget. Fakultetet for naturvitenskap (NV) ønsker tilbakemelding på hvordan de skal møblere disse. Tenk; stillesoner, gruppebord, sofaer eller alt annet dere kan komme på.

I linken under kan du legge inn forlagene du måtte ha.

https://forms.office.com/e/eHLdTe5zEK

Håper du tar deg tid til å hjelpe NV med å gjøre arealene du skal bruke best mulig!

Svarfrist: Onsdag 31. mai klokken 12.00

I samarbeid med Brohode NTNU er HC invitert til AquaNor Studentdagen og Student Camp!

 

Verdens største messe for akvakultur-teknologi Aqua Nor kommer til Trondheim 22-24. august! Utstillere fra inn- og utlandet vil vise sine produkter og tjenester og det er ventet mer enn 25 000 besøkende. Det er en messe som ikke bare er relevant for teknologer, men også for natur- og samfunnsvitere, økonomer og alle som er nysgjerrig på hva havbruksbransjen har å by på. Studenter fra alle studieretninger ved NTNU inviteres til å Delta på Studentdagen 2023 - Aqua Nor – torsdag 24. august. Meld deg på allerede nå slik at du er sikret en plass på messa som setter studenter i sentrum.

 

I tillegg organiseres det historiens første Aqua Nor Student Camp. Det er et 3-dagers arrangement (21-24. aug) som gir deg en unik mulighet for å bli kjent med havbrukssektoren og med andre studenter (også fra andre universiteter). Frist for å søke er 15. juni! Det er plass til 25 studenter  totalt. Hovedpremie er 10 000 kr / gruppe.

 

Meld deg på nå! 

På 17. mai inviterer Arrangementskomiteen alle som vil til frokost i Høyskoleparken. Hvis været skulle bli for dårlig så vil frokosten foregå i K5. Her skal det serveres frokost i godt selskap. I tillegg vil vi arrangere tradisjonelle leker før vi tar et felles bilde. Dette skjer kl. 12:00. Dette er et felles bilde hvor vi håper alle som ikke er med på frokost også møter. Det er viktig at alle møter opp i god tid slik at dette går fort. Etter dette setter vi kursen mot toget. Vi går senest kl. 12:30.

 

Ønsker at alle som kommer melder seg på på hc.ntnu.no slik at vi kan vite hvor mange vi skal lage mat til.

 

Vi gleder oss til å se dere der!

 

Med vennlig hilsen

Arrangementskomiteen

Arrangementskomiteen må dessverre meddele at den planlagte quizen 26.april må avlyses.

Mer informasjon om hvordan kåringen av semester vinner gjøres kommer senere.