Chemie FK 7er ble stiftet i 2015 og ble iverksatt høsten samme år av lagets stolte grunnlegger Nikolai Gaukås. 7er laget til HC er et mixed lag med ca 50/50 kjønnsfordeling der kjemikere fra alle klassetrinn samles i skjønn forening for å gjøre det vi elsker aller mest (etter å lete opp Gibbs energi i SI): spille fotball!

Laget er et lavterskeltilbud der alle og enhver kan møte opp og briljere med sine fotballkunster, enten du har spilt i 10 år eller til du var 10 år. Treningene foregår i Dødens Dal, så hvis du har lyst til å bli med en skikkelig god-klump av en gjeng er det bare knyte lissene!

Vi har et 7er-jentelag i 7dentligaen, i tillegg har vi vårt tradisjonelle mix-lag oppmeldt i en 7er-mixed-liga, hvor det er et krav om minst 2 jenter er på banen hele tiden. Kampene våre spilles på Eberg i de delene av året hvor banene ikke er frosne (hovedsakelig august-oktober og april-mai), men treninger blir arrangert gjennom hele året, uansett vær og forhold.

Chemie FK består også av et 11er-lag som spiller kamper i Studentligaen. Begge lagene har, i tillegg til treninger og kamper, sosiale arrangementer i løpet av semesteret, så hvis du er en sosial og aktiv person - bli med da vel!