I løpet av året vil det bli arrangert flere fester i regi av HC, store som små, og dette er det stort sett pHaestkomiteen som tar seg av.
Høstens første arrangement er pHnockepHaesten, en fest til ære for de nye alchymister. Dette er for mange det første møtet med tradisjonene i HC og i studentergalla kan du svinge deg til Storband og Chemies DJ-er som spiller opp etter middag i Storsalen på Samfundet.
HoestpHaesten er den andre store festen i regi av pHaestkom før jul. Studenterhytta fylles med glade chemikere. Det er bålvorspiel med toddy, sang og musikk, middag og øl, dans og badstue - noe for enhver smak!
Vårens vakreste eventyr - Vinterblotet - avholdes i mars.

Høiskolens Chemikerforening har bursdag 8. mars og dette må selvfølgelig feires! I 2024 fyller foreningen hele 109 år! Feiringen foregår over en hel uke og er det viktigste arrangementet til HC. Noe av det du kan oppleve er konsert og musikal, HyttepHaest, Gaukerenn, Avrusning, StoorpHaest, EpHterpHaest og pSillis. Det er en herlig mix av både dagens studenter og uteksaminerte, chemikervenner og nordiske venner.
Blotet blir man glad av - Blotet blir man glad i!